HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞININ FAYDALARI
HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞININ FAYDALARI Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ndan Çok Önemli Tespitler Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu katıldığı bir televizyon programında Hindistan cevizi yağı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Hindistan cevizi yağının doymuş yağ oranı yüksek olduğu için bazı kimselerin "Kalp rahatsızlıkları olur,damarınız tıkanır,tüketmeyin." türünden açıklamalarının hiç doğru olmadığını söyledi. Hindistanda bu yağın çok kullanıldığını,Tayland da yemeklerin Hindistan cevizi yağıyla piştiğini belirterek "İnsanlarda kalp krizi de yok,damar tıkanıklığı da yok." dedi. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Hindistan cevizi yağının çok önemli bir özelliğini farkettiğini...
Cok ilginc bir konu. Takipteyim 😊
YanıtlaSildelikizinbohcs.blogspot.com
Hic görmemistim cok ilginc gercekten. Takipteyim 😊
YanıtlaSilderiasworld.blogspot.com